Alla våra rengöringsprodukter är miljövänliga!

Om oss

Vi satsar på kvalitet & miljö. Inget arbete är för litet eller stort. Vår personal omfattas självfallet av kollektivavtal, en förutsättning för att ha nöjda medarbetare som gör sitt yttersta för att leverera en hög kvalitet och service.

Historik

Företaget startades 1983 av makarna Tarja och Staffan Verho. Allting startade av nästan en slump. Tarja, som redan som ung börjat arbeta med städning, ville ha ett rent hem och ett rent hus. Var trapphuset smutsigt städade hon själv.

Ganska snart upptäckte de övriga boende i andra trappuppgångar i huset att en trappuppgång såg mycket trevligare och renare ut än de andra. Givetvis ville de att deras trappuppgångar skulle vara likadana, och Tarjas AB Städservice fick sin början.

Väl utfört arbete innebar nöjda kunder, och nöjda kunder berättar gärna för andra hur fint och rent de har det hemma. Det dröjde inte länge förrän företaget hade uppdrag över hela Stockholm. Personalstyrkan har ökat, men än idag är det ett familjeföretag, med Staffan, Tarja och dottern Maria i ledningen.

Kvalitet

Kunskap, yrkesstolthet och kommunikation bådar för kvalitet.

Vår personal är erfaren och har en gedigen kunskap inom städning. Vi håller oss à jour med de nyheter som kommer inom städbranschen.

I ett litet familjeföretag känner alla varandra. Vi arbetar tillsammans och vi känner ett stort ansvar, inte bara inför kunden utan även inför kollegorna. I företaget är det en väldigt låg personalomsättning. Det är en miljö som bidrar till att vi känner yrkesstolthet. Vi vill inte bara utföra vårt arbete, vi vill utföra ett bra arbete!

Kommunikation med kunden är A och O för oss. Ett väl utfört arbete är en pågående process, och dialog med kunden där kundens åsikter och önskemål är i ständig växelverkan med vårt dagliga arbete.

Miljö

Att värna om miljön och alltid ha den i åtanke är en självklarhet för oss. Alla våra rengöringsprodukter är miljövänliga  och vi följer de miljörekommendationer Svenskt Vatten har satt upp.