Ring oss direkt - Alltid öppet - Telefon: 08-31 93 09

Våra tjänster

Vi utför många olika städtjänster för både privatpersoner och företag. Om du vill ha hjälp med städning ska du inte tveka att kontakta oss. Vi har många nöjda och återkommande kunder som litar på vår effektivitet och kompetens.

Trappstädning

Trappstädning

Anlita oss för din trappstädning och kan du känna dig trygg med att vi alltid utför ett professionellt arbete som anpassas efter fastighetens behov.

Offert

Storstädning

I vår storstädning rengör vi ytor som man kanske sällan ser. Exempel är ovanpå skåp, inuti ugn, golvbrunn och luftventiler med mera.

Offert
Storstädning
Kontorsstädning

Kontorsstädning

Vi utför kontorsstädning alla dagar i veckan beroende på behov och tillgång till lokaler. Vi städar dagtid eller kväll och även helger.

Offert

Byggstädning

Vi samarbetar med ett antal byggfirmor och entreprenadföretag, men utför även byggstädning åt privatpersoner efter renovering med mera.

Offert
Byggstädning
Golvvård

Golvvård

Vi arbetar med de flesta golvmaterial och kan hjälpa er att få golvet som nytt igen. Vår kompetens tillsammans med rätt utrustning ger resultat.

Offert

Tömning/Bortforsling

Få hjälp med att forsla bort gamla möbler eller andra prylar som du vill bli av med. Kontakta oss för ett snabbt och smidigt arbete

Offert
Flyttstädning
Garagestädning

Garagestädning

Har garaget blivit översvämmat med prylar, och du vet inte var du ska börja? Ring eller mejla oss så ser vi till att garaget blir utrensat och städat.

Offert

Snöröjning

Vi hjälper företagare, fastighetsägare och privatpersoner med snöskottning och halkbekämpning. Alltid snabbt på plats!

Offert
Snöröjning
Fönsterputs

Fönsterputs

Vår fönsterputsning innefattar affärslokaler, skolor, hotell och privata bostäder. Vi har lång erfarenhet och resultatet blir garanterat skinande rent.

Offert

Flyttstädning

Låt oss ta hand om din flyttstädning så kan du lägga fokus på ditt nya hem istället. Vi garanterar att din flyttstädning blir godkänd enligt mäklarsamfundets riktlinjer.

Offert
Flyttstädning
Hemstädning

Hemstädning

Vi har lång erfarenhet av hemstädning och anpassar alltid städningen efter ert hem och era önskemål. Vårt städmaterial är såklart miljövänligt.

Offert